Filter

Viser 1–12 af 14 resultater

Om konceptet
Har du problemer med at aktivere dine børn? Selv om samfundet åbner sig mere og mere må vi indstille os på at vores børn kommer til at tilbringe mere tid derhjemme. For at det hele ikke skal foregå foran skærmen, har vi løsningen på at aktivere dine børn.

MALSØ minimalistiske design vil passe ind i mange hjem og indgå som en naturlig del af indretningen.

Vore møbler er fremstillet af høj kvalitetsskum med betræk i tidens farver. Ved farvevalget har vi ladet os inspirere af farvekunstneren Margrete Odgaard og hendes publikation Shades of Light (An incomplete range of colours from a culture of slow and hesitant light) Formålet med at bruge denne inspirationskilde var at undgå de mere stærke farver der ikke afspejler det nordiske lys.

Det er vores mål at udbygge møbelserien med flere former og farver.

Funktionel og trendy
Hos os får du møbler der både udfordrer og underholder dine børn. Vi dækker barnets behov for bevægelse og leg. Formerne er enkelte og kan sammensættes til hele indendørs legepladser. Farverne er trendy men ikke skrigende.

Alle vores produkter har et aftagelig betræk, der kan vaskes ved 30 C.

Vores puder er fyldt med knust ”memory foam” som er kendt for sine trykaflastende egenskaber. Skulle puden ”sætte” sig, er der mulighed for at efterfylde indholdet med yderligere knust skum.

Skab en nutidig indretning der passer lige til dit barn.

Med MALSØ tumlemøbler kan du give dit barn lige det legemiljø der passer til barnets alder og udvikling.

God fornøjelse med MALSØ tumlemøbler