Om os

Hej

Mit navn er Ib Malsø. Jeg er den lykkelige farfar til to dejlige børnebørn.

Jeg har undret mig over at mine børnebørns legeredskaber var så små og ofte i nogle skrappe farver der kun passede inde på børneværelset.

Da jeg samtidig har mange års erfaring fra produktion og salg af produkter til børnehaver og institutioner, var det nærliggende at udvikle nogle produkter der tog udgangspunkt i børnenes behov og samtidig passede naturligt ind i hjemmenes indretning. Vores produkter skal afspejle enkeltheden og den tradition for skandinavisk design som er kendetegnende for mange danske produkter.

Det primære vil altid være børnenes behov for bevægelse og leg. Vores møbler kan betegnes som aktivitetsmøbler for børn. Dette synes jeg fremgår af den video som du kan se længere nede på siden.

Vores møbler henvender sig til børn i aldersklassen 1-6 år. For de mindste har vi nogle puffs og bønner der styrker børnenes motorik, samtidig med at det er et herligt legetøj.

Alle vores produkter er selvfølgelig fremstillet af højkvalitets skum med høj densitet og hårdhed. Vores betræk er fremstillet af tekstiler med ECO-tex mærke med høj slidstyrke. Alle vores betræk kan aftages og vaskes ved 30 C.

Alle produkter er fremstillet i Europa.

Med et MALSØ børnemøbel vil du give dit barn et legeredskab der både glæder og styrker motorikken samtidig med at det indgår på naturlig måde i dit hjem.